Saturday, May 7, 2016

First Sight Love?


Kisah ini bermula sewaktu minggu Jelajah Kapreza(flashmob).Ketua Eksekutif Pelajar telah assign aku untuk menjadi jurukamera sewaktu minggu flashmob tu.Dan aku terima tawaran tu kerna aku ingin merasai suasana flahmob dari kolej sendiri.

So,malam pertama(jangan ingat malam pertama yg kahwin tu,ishh ishh bukan,..),
ni malam pertama flashmob.I was bonceng with my friend who was riding his motorcycle,
So, i can record gelagat all ahli flashmob from our  kolej to another kolej.

At first kolej that we arrived was  KKM, i think.So, im recording ahli flashmob who was performing that night.At the same time i usha-usha ahli perempuan,maybe i can found my zaujah,hahah :p
Gurau-gurau, kalau tak boleh gurau pergi surau.haha,,

So, tadi baru intro,hahah. Ni baru nak masuk cerita , is she my "First Sight Love"?

I dont remember at where kolej i met her.But what im very sure,i met her during her performing the flashmob.She wear her spectacles and at this moment , aku teringat satu tweet ni ;

"Mata orang yang pakai spek ni cantik tau.Lagi cantik bila dia buka spek tu.Berhati-hati bila dia buka spek tu,takut kau jatuh cinta pandang pertama,haha"

But,tadelah i remember all that sentence at that moment, but what i know is,

i think "I had fall in love with her " walaupun dia tak buka pun spec dia but I like her eyes and how she smiles :D

To be continue....

No comments:

Post a Comment